ShippingWatch

CMA CGM opgiver klagesag

Franske CMA CGM har droppet at klage over en sag fra marts måned, hvor bl.a. APM Terminals sammen med to virksomheder vandt retten til at udbygge havneterminalen i Abidjan.

Der bliver ingen sag mod Elfenbenskysten alligevel, som det franske containerrederi CMA CGM ellers havde varslet. Rederiet har nemlig besluttet ikke at gå videre med klagen, skriver Aktiefokus.

I marts valgte Elfenbenkysten at give Bolloré Africa Logistics retten til sammen med APM Terminals og Buygues at drive og bygge udvidelsen af havneterminalen i den kommercielle hovedstad Abidjan.

Selskaberne bød 122 mio. euro for rettighederne og 14 mio. euro i lejeudgifter årligt. Men ifølge CMA CGM var der uregelmæssigheder i processen op til udvælgelsen, hvorfor de i sin tid valgte at klage. Men den har de ifølge Bloomberg News trukket tilbage nu.

CMA CGM sælger andel af havneoperatør

Prisen på havneterminaler er styrtdykket siden 2008

APM Terminals scorer ny kunde i USA 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Rederier er usikre på de kommende CII-regler for skibes CO2-udledninger. Ammoniak kan blive vigtigt brændstof, men kræver enorm produktion. Nye EU-sanktioner mod Rusland kan omgås, siger advokat. Og Norden undgår straf i sag om falske logbøger.

Carsten Mortensens Dee4 Capital sælger ud igen

Dee4 Capital Partners med tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen sælger endnu et tankskib - denne gang til græsk skibsreder og lander millionfortjeneste, viser tal i VesselsValue.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs