Avis: Scandlines-ejere overvejer at droppe frasalg

Ejerne af rederiet Scandlines overvejer nu helt at droppe et frasalg. Samtidig meddeler DFDS, at interessen for rederiet fortsat er intakt.
AF RITZAU FINANS

Der bliver måske slet ikke noget salg af Scandlines, for ejerne af rederiet overvejer nu helt at droppe et frasalg. Rederiet, der ellers længe har sejlet rundt med et "til salg"-skilt, har nemlig ikke kunnet tiltrække sig tilstrækkeligt attraktive bud til at friste ejerkredsen, 3i Group og Allianz Capital Partners.

Det skriver Bloomberg News med henvisning til kilder tæt på forhandlingerne.

Ifølge nyhedsbureauet skulle Scandlines-ejerne have modtaget et bud svarende til 1,3 mia. euro fra TPG Capital, mens den krævede pris angiveligt skulle være 1,4 mia. euro.

DFDS er fortsat interesseret

Også DFDS bød på Scandlines for efterfølgende at trække sig, da tilbuddet ikke blev godtaget. Men selvom DFDS ikke længere er med i budkrigen, betyder det ikke, at interessen for at overtage aktiviteterne fra rederiet er forsvundet.

"Vi har den oprindelige interesse for Scandlines intakt, for vi tror, at vi kunne gøre nogle gode ting med det. Så vi følger med på sidelinjen," siger Niels Smedegaard, administrerende direktør hos DFDS, til Ritzau Finans.

At ejerne for Scandlines nu ifølge Bloomberg News overvejer at lægge salget helt på hylden, fordi buddene har været for små, får dog ikke umiddelbart DFDS til at genoverveje sit bud på Scandlines.

"Der er ikke så meget at genoverveje. Det er sælger, der styrer processen. Vi har givet et bud, som vi mener var en fair pris. Det ønskede sælger ikke at benytte sig af, og sådan er det. Hvis vi en dag hører fra dem igen, så tager vi den der fra," siger Niels Smedegaard.

Direktøren vil ikke ud med, hvor meget DFDS har budt for Scandlines. Ifølge Bloomberg News kræver ejerne dog 1,4 mia. euro, og det er i hvert fald en for høj pris, lyder meldingen fra DFDS.

"Det er et tal, der har været fremme i medierne før, og det må vi sige, at det mener vi ikke, Scandlines er værd," siger Niels Smedegaard.

/RITZAU FINANS

DFDS ude af salgsforhandlinger om Scandlines

Smedegaard: Vi lever også lykkeligt uden Scandlines 

DFDS er ikke den eneste der har trukket sig fra Scandlines 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også