DFDS ude af salgsforhandlinger om Scandlines

DFDS’ tilbud bud på Scandlines blev ikke accepteret, og DFDS deltager derfor ikke længere i salgsprocessen, oplyser DFDS i en fondsbørsmeddelelse.

DFDS informerede den 3. maj 2013 om selskabets deltagelse i salgsprocessen for Scandlines. DFDS’ bud på Scandlines blev ikke accepteret, og DFDS deltager derfor ikke længere i salgsprocessen.

DFDS fortsætter med at forfølge en strategi om udvidelse af rute- oglogistiknetværket gennem værdiskabende virksomhedskøb.

Både i markedet og blandt aktieanalytikere har DFDS' interesse for Scandlines visse steder vakt undren. 10 mia. kroner er er nævnt uofficielt som niveauet for Scandlines, der driver tre færgeruter i trianglen Danmark, Tyskland og Sverige.

I markedet og blandt analytikere har der været em, en del undren over DFDS' strategiske sigte med et opkøb af Scandlines, et af Europas største færgerederier, i betragtning af den faste forbindelse over Femern.

"Vi kigger på Scandlines som en mulighed, men jeg kan generelt sige, at i løbet af året, så kigger vi på forskellige muligheder for opkøb for at se, hvor der er en mulighed for at skabe nye forretninger. At vi kigger, er ikke det samme som at opkøbene bliver gennemført. Vi kigger på mange muligheder," sagde Niels Smedegaard, adm. direktør i DFDS, tidligere til ShippingWatch.

Hvad er DFDS' strategiske mål med Scandlines? 

Smedegaard: Scandlines er ikke vores eneste ønske 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også