ShippingWatch

Maersks kommunikations- direktør forlader Esplanaden

Kommunikationsdirektør Steen Reeslev stopper hos Maersk for at blive selvstændig konsulent. Steen Reeslev har tidligere arbejdet for flere store virksomheder og nåede at være hos Maersk i fem år.

Steen Reeslev har siddet som kommunikationsdirektør med titlen Head of Group Relations i A.P. Møller-Mærsk i fem år og forlader nu jobbet til fordel for en karriere som selvstændig konsulent.

"Gennem Steen Reeslevs 5 år i Gruppen, har han været ansvarlig for en betydelig styrkelse af Gruppens kommunikation med eksterne interessenter og ansatte. Den øgede transparens er blevet anerkendt både internt og eksternt. På vegne af mange kolleger, som har arbejdet med Steen gennem hans karriere i A.P. Møller-Mærsk, vil jeg gerne takke ham for hans dedikation og bidrag til Gruppen og ønsker ham succes i fremtiden," siger CEO Nils Smedegaard Andersen fra A.P. Møller-Mærsk i en pressemeddelelse.

Steen Reeslev har tidligere været kommunikationsdirektør i Danske Bank i en periode på ti år og er oprindeligt uddannet journalist.

ShippingWatch interviewede i februar Steen Reeslev og hans arbejde med åbne Maersk for omverden og styrke kommunikationen:

Mærsk: "Ikke alt er relevant at tale om"

Udfordring for Maersk at kommunikere som konglomerat

 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Rederier er usikre på de kommende CII-regler for skibes CO2-udledninger. Ammoniak kan blive vigtigt brændstof, men kræver enorm produktion. Nye EU-sanktioner mod Rusland kan omgås, siger advokat. Og Norden undgår straf i sag om falske logbøger.

Carsten Mortensens Dee4 Capital sælger ud igen

Dee4 Capital Partners med tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen sælger endnu et tankskib - denne gang til græsk skibsreder og lander millionfortjeneste, viser tal i VesselsValue.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs