ShippingWatch

Eitzen Chemical sejler til høje rater

De bedste rater siden finanskrisens indtog i 2008, siger rederiet i forbindelse med regnskab for 1. kvartal.

Eitzen Chem med en flåde på 50 kemikalietankskibe og børsnoteret i Oslo har i de første tre måneder af 2013 sejlet til nogle af de bedste rater siden 2008, og rederiet bebuder i forbindelse med sit første kvartalsregnskab yderligere forbedringer i indeværende kvartal, skriver Tradewinds.

Overskuddet før skat og afskrivninger udgjorde i kvartalet 10,4 mio. USD eller dobbelt så meget som i samme periode i 2012.

"Markedet for kemikalietank oplevede forbedrede vilkår i form af bedre rater,  en større udnyttelsesgrad af skibene og dermed forbedret indtjening. Særligt for de større kemikalietankere. Undtagelsen var eksporten fra USA til Asien," oplyste selskabet i sin præsentation onsdag formiddag. 

Rederiets intra-asiatiske flåde oplevede stærkere efterspørgsel og forbedrede resultater med en svagere udvikling i Europa.  Eitzen Chemical betegner udsigterne for 2013 som gode, omend det på kort sigt er usikkert på grund af balancen i udbud og efterspørgsel, ligesom udviklingen i verdensøkonomien er usikker.

Eitzen Chem: Skifergas ændrer markedet i 2014 

Kemikalietank kan se lyset forude 

 

 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs