ShippingWatch

Eitzen Chem: Skifergas ændrer markedet i 2014

Amerikansk skifergas er ved at udvikle sig til en decideret game changer, vurderer Eitzen Chem. Allerede i 2014 forventer rederiet, at skifergas-produktionen i USA stiger med 15 procent.

Foto: Odfjell

MANILA: Kemikalietanskibe er et af de segmenter, der i øjeblikket er stor tiltro til. Det gælder blandt analytikere og brokere, men det gælder også blandt rederne selv. Eitzen Chem er et godt eksempel på, at kemikalie-segmentet har det godt og ser positivt på fremtiden. Ordrebogen er i bund, og efterspørgslen er stigende, lyder vurderingen fra rederiets CEO, Per Sylvester Jensen.

Han peger på, at væksten på kemikalieområdet fra 1995 til i dag har svaret til den globale økonomiske vækst – ganget med 1,5 eller 2,0. Og der er flere ting, der indikerer, at væksten kun forsætter i minimum det samme tempo.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs