IMO til kamp mod papirnusseri

IMO vil gennem en halvårlig periode indsamle redere, leverandører og alle andre maritime interessenters bud på, hvordan administrationsbyrderne i IMO-regi kan gøres nemmere. "Der er for meget spildt arbejde," siger IMO's generalsekretær.
Foto: IMO
Foto: IMO

Der er for meget administration i at følge de mange regler og forordninger, som IMO udstikker for redere, leverandører, værfter, havne og alle andre maritime aktører. Det har IMO selv indset og har derfor lanceret en kampagne, der skal få alle parter til at komme med bud på, hvordan man kan gøre det nemmere at følge IMO's regler.

"Der har længe været en følelse i industrien af, at der er for meget spildt papirarbejde. Dette er begyndelsen på indsatser for at tackle problemet. Jeg vil opfordre så mange mennesker som muligt til at tage del i dette arbejde, da det kun er muligt med et stærkt sæt data at identificere, hvor ændringer kan være nødvendige," udtaler IMO's generalsekretær Koji Sekimizu i forbindelsen med lanceringen af kapagnen.

Når alle forslag om et halvt år er indsamlet fra shippingbranchen, vil en styregruppe gennemgå alle svarene og derudfra komme med anbefalinger til, hvordan administrationen kan lettes.

Kampagnen er tilgængelig på dette link: http://www.imo.org/OurWork/rab

Det blå erhvervsliv tager kampen op mod bureaukratiet

Administrative byrder regner ned over søfarten 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også