ShippingWatch

Administrative byrder regner ned over søfarten

IMO-regulativer, flag- og havnestatsregulativer, Port State Control, vetting, ISPS. Regler og regulativer er regnet ned over de søfarende, siden midten af 1960'erne, fortalte Andreas Nordseth, direktør i Søfartsstyrelsen, på en konference i København.

Foto: Gorm Olesen

1.900 procent. Så meget er antallet af IMO-konventioner vokset de seneste 45 år. Fra tre konventioner i midten af 1960'erne, til de nuværende 60. Det viser en undersøgelse fra Søfartsstyrelsen, skriver Søfartens Ledere på sin hjemmeside.

"IMO-konventionerne er et udtryk for, at der er noget, vi rigtigt gerne vil have styr på, og konventionerne er nogle meget vigtige holdepunkter, sagde Andreas Nordseth, direktør i Søfartsstyrelsen, på workshoppen Lean Ship of the Future. Workshoppen, der har fokus på den voksende administrative byrde i skibene, afholdes forud for IFSMA's årlige generalforsamling, der løber af stabelen fredag med Søfartens Ledere som vært.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Markant fald på vej i eksporten fra Kina til USA

Efterspørgslen i USA flytter sig fra varer til services, og det giver lavere import af kinesiske varer til USA, vurderer logistikchefer. Data fra Kina bekræfter, at ordrebeholdningen falder hos kinesiske virksomheder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs