ShippingWatch

Nyt projekt skal forbedre arbejdsforhold for 7.000 officerer

Et nyt samarbejde mellem Uni-Tankers og Søfartsstyrelsen sigter på at lette byrderne for omkring 7.000 officerer ombord på danske skibe.

Et bedre og mindre stressende arbejdsmiljø for ca. 7.000 officerer på danske skibe er ambitionen i et nyt samarbejde mellem Uni-Tankers og Søfartsstyrelsen. Søfartsstyrelsen er projektleder, og hovedpersonerne i undersøgelsen er officererne fra tankskibet Selandia Swan. De har sammen med en række kolleger fra søsterskibe udfyldt et spørgeskema omkring holdningen til og fordelingen af de administrative byrder og oplevelsen af arbejdsmiljøet.

"Officerer har lange arbejdsdage med vagthold, skiftende arbejdstider og konstante havneanløb. Ofte er det ikke muligt at udskyde det administrative arbejde. Som led i projektet arbejder Søfartsstyrelsen og rederiet med at ændre arbejdsgangene, så belastningen mindskes. Det er hensigten, at erfaringerne fra projektet skal udvikles og udbredes til gavn for de omkring 7.000 officerer på danske skibe, skriver Søfartsstyrelsen i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs