ShippingWatch

Odfjell indgår ny aftale med kapitalfond

Odfjell har nu endeligt indgået en ny aftale med private equity fonden, Lindsay Goldberg. Fonden går ind i Odfjells terminalaktiviteter og den norske tankoperatør får en kapitalindsprøjtning på 219,2 mio. USD.

Foto: Odfjell

Norske Odfjell har i dag endeligt indgået en aftale om et udvidet samarbejde med sin private equity partner, Lindsay Goldberg. Aftalen omfatter samtlige Odfjells terminalaktiviteter globalt set og giver rederiet en væsentlig kapitalindsprøjtning, oplyser rederiet i en pressemeddelelse.

Lindsay Goldberg kommer herefter til at eje 49 pct. af Odfjells globale terminaler, samlet i selskabet Odfjell Terminals A/S (OTAS), og Odfjell får en kapitalindsprøjtning på 219,2 mio. USD samt Lindsay Goldbergs aktieposter i det eksisterende joint venture. Det betyder, at Odfjell Terminals A/S vil eje alle aktiverne i det eksisterende joint venture, og terminalselskabet vil herefter være ejet af Odfjell med 51 pct. af aktierne og Lindsay Goldberg med 49 pct.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Rederier er usikre på de kommende CII-regler for skibes CO2-udledninger. Ammoniak kan blive vigtigt brændstof, men kræver enorm produktion. Nye EU-sanktioner mod Rusland kan omgås, siger advokat. Og Norden undgår straf i sag om falske logbøger.

Carsten Mortensens Dee4 Capital sælger ud igen

Dee4 Capital Partners med tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen sælger endnu et tankskib - denne gang til græsk skibsreder og lander millionfortjeneste, viser tal i VesselsValue.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs