ShippingWatch

Unifeeder åbner kontor i Düsseldorf

Unifeeder har åbnet nyt salgskontor i Düsseldorf. En vigtig brik i rederiets salgsstrategi og ekspansion i regionen, mener rederiet.

Unifeeder har etableret et nyt salgskontor i Düsseldorf, hvilket er en vigtig brik i virksomhedens salgsstrategi på shortsea-markedet, oplyser FLorian Ambach, Manager Shortsea Centraleuropa i en pressemeddelelse.

Marc Steckmetz skal stå i spidsen for det nye kontor:

"Med Marc Steckemetz har vi hyret en stærk salgsmanager med et godt netværk i målområderne og intens viden om shortsea-produkterne," siger Florian Ambach.

"Unifeeders fundament i Düsseldorf er en vigtig del af vores salgsstrategi på short-sea og ligger på linje med Unifeeders planer om ekspansion i centralregionen."

Marc Steckmetz er født i Düsseldorf og har stor erfaring i Rhein-Ruhr-markedet. Han startede sin karriere i Lehnkering AG i 1997´efterfulgt af flere forskellige managementstillinger. Han kommer til Unifeeder fra en stilling som Branch Manager i Samskip Düsseldorf.

Store rederier slås om skandinavisk feedertrafik  

Kapitalfond står som bedste bud på køber af Unifeeder

Dansk rederi er sat til salg for milliardbeløb 

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs