ShippingWatch

Torm vil afnoteres fra USA-børsen

Rederiet Torm vil ikke længere være noteret på Nasdaq-børsen i USA. Det fremgår af rederiets indkaldelse til generalforsamlingen 11. april.

Torm vil afnoteres fra Nasdaq-børsen i USA, fremgår det af rederiets indkaldelse til generalforsamling i april. Der søges bemyndigelse til at ophæve rederiets American Depositary Receipts (ADR) program og i forbindelse hermed lade selskabet erhverve egne aktier samt afnotere Selskabets American Depository Shares (ADS) fra Nasdaq Capital Market, USA, og afregistrere rederiets værdipapirer.

"Bestyrelsen har vurderet at det vil være i selskabets interesse, henset til ADR-programmets begrænsede størrelse og de omkostninger, der er forbundet med en notering på Nasdaq samt rapporterings-og anmeldeskrav i henhold lovgivningen," skriver bestyrelsen i indkaldelsen.

Den fremhæver videre, at ADR-programmet repræsenterer ca. 0,5 pct. af rederiets samlede aktiekapital efter kapitalforhøjelsen, der blev gennemført i forbindelse med restruktureringen i november sidste år.

Torm bekræfter opsving i tank i 2014

Meldgaard: 2013 et kæmpe skridt fremad for Torm

Torm fik underskud før skat i 2012 på 579 mio USD 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs