Torm vil afnoteres fra USA-børsen

Rederiet Torm vil ikke længere være noteret på Nasdaq-børsen i USA. Det fremgår af rederiets indkaldelse til generalforsamlingen 11. april.
AF RITZAU FINANS

Torm vil afnoteres fra Nasdaq-børsen i USA, fremgår det af rederiets indkaldelse til generalforsamling i april. Der søges bemyndigelse til at ophæve rederiets American Depositary Receipts (ADR) program og i forbindelse hermed lade selskabet erhverve egne aktier samt afnotere Selskabets American Depository Shares (ADS) fra Nasdaq Capital Market, USA, og afregistrere rederiets værdipapirer.

"Bestyrelsen har vurderet at det vil være i selskabets interesse, henset til ADR-programmets begrænsede størrelse og de omkostninger, der er forbundet med en notering på Nasdaq samt rapporterings-og anmeldeskrav i henhold lovgivningen," skriver bestyrelsen i indkaldelsen.

Den fremhæver videre, at ADR-programmet repræsenterer ca. 0,5 pct. af rederiets samlede aktiekapital efter kapitalforhøjelsen, der blev gennemført i forbindelse med restruktureringen i november sidste år.

Torm bekræfter opsving i tank i 2014

Meldgaard: 2013 et kæmpe skridt fremad for Torm

Torm fik underskud før skat i 2012 på 579 mio USD 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også