ShippingWatch

Maersk-chef får bestyrelsespost i cementgigant

Hanne B. Sørensen, CEO i Maersk Tankers, bliver nyt bestyrelsesmedlem i cementgiganten Holcim. Selskabet oplyser, at hun vil blive indstillet på den nært forestående generalforsamling.

Foto: Maersk Tankers

Hanne B. Sørensens logistiske evner er hovedårsagen til, at en af verdens største cementvirksomheder, Holcim, ønsker Maersk Tankers-topchefen som nyt bestyrelsesmedlem. Officielt vil hun blive indstillet som nyt bestyrelsesmedlem på selskabets generalforsamling den 17. april. Det oplyser Holcim i en pressemeddelelse.

"Man bliver nødt til at starte lidt oppefra" 

Hanne B. Sørensen blev tilbage i januar 2012 udnævnt som ny topchef i Maersk Tankers, hvor hun kom til fra en stilling som kommerciel chef i Maersk Line. Udover Hanne B. Sørensen ser det også ud til, Anne Wade, der har en lang karriere i investeringsselskabet Capital International bag sig, bliver nyt medlem af Holcims bestyrelse.

Holcim har over 80.000 medarbejdere på globalt plan og havde i 2012 en omsætning på mere end 21 mia. schweiziske franc, svarende til 127 mia. kroner.

Maersk Tankers henter 1 mia kr gennem effektiviseringer 

Hanne B Sørensen: Der er 70 VLCCere for meget 

 

 

 

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs