ShippingWatch

Rederiforeningen advarer mod eksemplet Norge

Frontlines bebudede farvel til Norge får Danmarks Rederiforening til at understrege vigtigheden af, at der eksisterer attraktive rammevilkår for rederidrift. Manglen på det samme kan tydeligt ses i Norge og Sverige.

Skibsmagnat John Fredriksens bebudede farvel til Norge som hovedsæde for verdens største tankskibsrederi, Frontline, får Danmarks Rederiforening til at fremhøve vigtigheden af, at lande i den nordiske region har attraktive rammebetingelser for rederierhvervet.

I en kronik på ShippingWatch i dag skriver Rederiforeningens vicedirektør, Jan Fritz Hansen, at det kun er få årtier siden, at Danmark lå i skyggen af både Norge og Sverige som de helt førende skibsfartsnationer i Norden. Men netop Danmarks opbygning af atrraktive rammevilkår som ikke mindst tonnageskatten og DIS har sikret den danske shippingklynge en vigtig position internationalt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs