ShippingWatch

CBS sætter ledelsesteam i spidsen for Blue MBA

For at styrke ledelsen af Blue MBA og for at integrere hele det maritime område indsætter CBS et ledelsesteam til at stå i spidsen for den internationalt anerkendte uddannelse.

Ledelsen og udviklingen af CBS prestigeuddannelsen, The Executive MBA in Shipping and Logistics (Blue MBA), bliver nu lagt i hænderne på et team bestående af uddannelsens programme director, Irene Rosberg, og Professor Britta Gammelgaard, fra Supply Chain Management.

Hidtil er det Irene Rosberg, der har stået i spidsen for uddannelsen, men med tilknytningen af Britta Gammelgaard ønsker CBS at styrke Blue MBA i samarbejde med de øvrige maritime uddannelser under CBS. ShippingWatch kunne for nylig fortælle, at CBS arbejder på at samle og koordinere alle de maritime uddannelser og fag, bl.a. for at styrke området, for at kunne hæve den internationale profil og for at kunne tiltrække flere midler til forskning.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs