ShippingWatch

Stolt-Nielsen: Triste udsigter for 2013

"2012 har været temmelig skuffende, og jeg tror ikke på nogen afgørende forbedring i 2013," siger CEO  Niels G. Stolt-Nielsen, Stolt-Nielsen Limited, i en regnskabsmeddelelse torsdag.

Norske Stolt-Nielsen kom ud af 2012 med et nettoresultat på 70,2 mio. USD ud af en omsætning på godt to mia. USD. Overskuddet var noget mindre end 2011-resultatet på godt 108 mio. USD.

"Ser vi bort fra engangsindtægter og engangsudgifter var vores resultat en smule bedre i 4. kvartal i forhold til 3. kvartal. Stolt Tankers fik et beskedent driftsoverskud i 4. kvartal, der skyldes en kombination af bedre forretninger og færre driftsomkostninger. Men 2012 har været temmelig skuffende, og jeg tror ikke på nogen afgørende forbedring i 2013," siger CEO  Niels G. Stolt-Nielsen, Stolt-Nielsen Limited, i en fondsbørsmeddelelse torsdag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende terminaler til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs