ShippingWatch

Stolt-Nielsen offentliggør svagt tredjekvartal

Norske Stolt-Nielsen Limited må se resultaterne for tredje kvartal ramt af en opbremsning i den globale økonomi. Stolt Tankers fik således et driftstab på 0,8 mio. dollar. Det fremgår af selskabets regnskab for tredje kvartal.

Den globale økonomi har ikke været nådig ved Stolt-Nielsen Limited i tredje kvartal. Selskabets forretning er blevet kraftigt ramt af verdensøkonomien, fremgår det af selskabets regnskab. Stolt-Nielsen Limited fik i tredje kvartal af 2012 et nettoresultat på 7,1 mio. dollar mod 37 mio. dollar i andet kvartal. I tredje kvartal er omsætningen faldet til 516,4 mio. dollar fra 538,8 mio. dollar i andet kvartal.

"Stolt-Nielsen Limited's svækkede resultater i tredje kvartal reflekterer den underliggende svaghed i parceltankmarkedet drevet af en opbremsning i den globale økonomi. Stolt Tankers rapporterede et driftstab, eftersom generelle markedsforhold fortsat var svage og uplanlagte reparationer resulterede i færre sejldage," udtaler Niels G. Stolt-Nielsen, adm. direktør i Stolt-Nielsen Limited.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Esvagt byder sig til i Taiwan

Det danske rederi har udset sig en mulig lokal partner i Taiwan, hvor selskabet gør sig store forventninger til havvindmarkedet. Lykkes Esvagts planer, kan selskabet være klar til at servicere havvindparker i Fjernøsten om få år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs