ShippingWatch

Tankmarkedet trak Stolt-Nielsen ned i første kvartal

Tankmarkederne har ikke været milde ved Stolt-Nielsen Tankers i første kvartal af 2012, og det har trukket hele Stolt-Nielsen-gruppens resultat ned, fremgår det af selskabets regnskabstal for første kvartal.

Stolt-Nielsen Limiteds nettoresultatet faldt fra 22,2 mio. dollar i fjerde kvartal af 2011 til otte mio. dollar i første kvartal af 2012, fremgår det af gruppens regnskab torsdag.

"Svagheden i Stolt-Nielsen Limited's førstekvartalsresultat kan for det meste meste henføres til svage markeder for Stolt Tankers generelt. Højere driftsomkostninger og svage volumener, specielt på fragtruterne til Europa og Nord/Sydamerika fra Asien og i de regionale europæiske trades, holdt Stolt Tanker's præstation nede i kvartalet," udtaler Niels G. Stolt-Nielsen, Chief Executive Officer, i meddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs