ShippingWatch

Stolt Tanker bestiller otte skibe i Kina

Stolt Tankers har bestilt 5+3 tankskibe på 38.000 dwt i Kina, oplyser rederiet tirsdag. Ordren er dog fortsat afhængig af tilfredsstillende finansiering.

Norske Stolt Tankers B.V., et datterelskab i Stolt Nielsen Limited, har bestilt fem parcel tankers på 38.000 dwt og option på yderligere tre på Hudong-Zhonghua Shipbuilding i Kina. Skibene skal efter planen leveres fra december 2015, men ordren forudsætter, at der opnås en tilfredsstillende finansiering, oplyser selskabet i en meddelelse tirsdag til Oslo Børs.

Skibene er designet til at levere betydelige brændstofbesparelser og fleksibilitet i kraft af deres stålfrie tanke og andre effektivitetsforbedringer.

Medie: Stolt-Nielsen nedtoner interesse for Eitzen Chemicals 

"Den nye generation af parcel tankers giver os både forbedret energieffektivitet og fleksibilitet i forhold til lasthåndtering, som vores kunder kræver. Ordren repræsenterer omkring halvdelen af udskiftning af vores tonnage frem til 2016," siger Niels G. Stolt-Nielsen, CEO i Stolt-Nielsen Limited.

Skibene vil hver især have 43 rustfrie ståltanke med en samlet volumen på 44.000 kubikmeter.

Stolt Nielsen og rederiets partnere ejer og driver i dag 150 skibe fra 1.100 dwt. til 44.000 dwt.

Medie: Værft bekræfter ordre fra Stolt-Nielsen 

Stolt-Nielsen offentliggør svagt tredjekvartal 

Stolt Nielsen henter en mia på børsen 

 

 

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs