ShippingWatch

Venstre kræver garanti for DIS og tonnageskat

Venstre vil have garanti for bevarelse af DIS og tonnageskat. Det kunne erhvervs- og vækstministeren ikke give, ”men jeg står ikke her og afskaffer dem,”  sagde Annette Vilhelmsen (SF) torsdag under høring om maritimt vækstudspil.

Foto: NIELS HOUGAARD

Venstre vil have garanti for bevarelse af DIS og tonnageskat. Ved torsdagens høring om regeringens maritime vækstudspil på Christiansborg ønskede flere politikere fra Venstre en garanti for, at regeringen vil bevare DIS-ordningen og tonnageskatten. Det kunne ministeren ikke give, ”men jeg står ikke her og afskaffer dem,”  sagde Annette Vilhelmsen (SF).

Gode rammebetingelser som DIS-ordningen og tonnageskatten har skabt gode forudsætninger for det maritime erhverv i Danmark, fremhævede Venstres erhvervsordfører Kim Andersen under torsdagens høring om regeringens maritime vækstudspil.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs