ShippingWatch

MSC lancerer ny nordeuropæsk feederservice

Med udgangspunkt i Le Havre starter containerrederiet MSC ny feederservice til en række havne i Storbritannien og senere Frankrig. 

MSC, verdens 2. største containerrederi, åbner ny feederservice med udgangspunkt i den nordfranske by Le Havre og tiil Storbritannien. Sammen med terminalopratøren Terminaux de Normandiie (TN) har de to parter i alt investeret 160 mio. euro. Med skibe på1.600 teu indleder rederiet sejlads i næste uge med skibet Liverpool Express.

Alphaliner: Mangel på små containerskibe i Nordeuropa  

"Den nye service vil generere yderligere 350.000 teu til TNMSC terminalen i Port 2000. Det vil være første fase  i vores vækstplan i Le Havre," siger Stephan Snijders, adm. i MSC France, til Lloyds Loading List.

Senere følger ruter til Dublin og Greenock, Montoir, Brest og Le Verdon (Bordeaux)

Mange feederskibe ligger stille

Unifeeder skal anløbe UST-Luga to gange ugentligt 

 

 

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs