ShippingWatch

Shipping-giganter sammen om store øko-besparelser

De to store koreanske shippingvirksomheder Samsung Heavy Industries og Hanjin Shipping er gået sammen om at udvikle et system til energibesparelser ombord på skibe. Målet er at analysere sig frem til en reduktion af brændstofforbruget på 15 pct..

Foto: Hanjin

Det koreanske værft Samsung Heavy Industries og rederiet Hanjin Shipping har sat sig for at udvikle en model, der kan analysere skibes energiforbrug og dermed finde ud af, hvordan man kan opnå energibesparelser på op til 15 pct.. Det skriver nyhedsmediet Asiasis om samarbejdet, der blev annonceret 27. december.

Systemet, de to parter vil give sig i kast med, er et "integreret energistyrings- og overvågningssystem," som vil analysere og styre faktorer ombord på skibene, der kan påvirke energieffektiviteten. Det kan være faktorer som skibets rute, motor, fremdrivningskapacitet, udledninger og alt andet, der bruger energi på skibe.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs