ShippingWatch

Norske Veritas: Afgørende ændringer i verdensflåden frem til 2020

Shipping kommer til at se meget anderledes ud om otte år. I 2020 er adskillige nye miljøkrav trådt i kraft, og det får afgørende betydning for branchen, vurderer Norske Veritas i en analyse af shipping i de kommende år.

Det Norske Veritas har i sin nye rapport Shipping 2020 forsøgt at fremskrive alle fremtidens miljøkrav, stigende brændstofpriser og økonomiske nøgletal.

"Med verdensøkonomien i en skrøbelig tilstand er det ikke kun finansielle analytikere, bankfolk og politikere, som gerne vil vide, hvordan verden ser ud i slutningen af dette årti. Shippingbranchen stiller helt fortjent det samme spørgsmål. At forudsige fremtiden er en risikofyldt forretning. Men vores mål er at dele vores syn på udbredelsen af teknologi frem til 2020 og senere, og at stimulere både diskussion og den rette beslutningstagen," siger Tor Svensen, direktør for DNV Maritime and Oil and Gas i en meddelelse på DNV's hjemmeside.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Höegh Autoliners går med i klimakoalition

Det norske bilrederi Höegh Autoliners indtræder i klima-alliancen First Movers Coalition, der også tæller Maersk, som ”frontløbere på bæredygtighedsområdet i deres sektor”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs