ShippingWatch

Kinesisk finansselskab lancerer kollektiv bestillingsordning

Et af Kinas største finansielle leasingsselskaber inden for shipping vil hjælpe mindre rederier med at få mere ideelle aftaler på nybygninger med en ny bestillingsmetode, skriver Sino Ship News

Foto: Hempel

En ny kreativ bestillingsmetode skal hjælpe mindre rederier med at underskrive bestillinger på nybygning mere bekvemt, skriver Sino Ship News. Det er et af Kinas største finansielle leasingselskaber, Minsheng Financial Leasing, der nu promoverer en metoden.

"Vi har et nyt produkt, der hedder kollektiv bestilling målrettet små og små rederier," siger en embedsmand fra selskabet til Sino Ship News.

Bestillingsmetoden går ud på at invitere flere rederier ind til en snak om skibstype, pris og teknologi, fortæller embedsmanden ifølge Sino Ship News:

"Efterfølgende kan vi forhandle med værfterne om den specifikke skibstype og få en bedre nybygningspris, fordi vi kan bestille flere skibe på én gang. Det bør være en god måde at hjælpe små ejere til at vinde ideelle tilbud."

Embedsmanden erkender dog over for Sino Ship News, at man sandsynligvis ikke vil få mange henvendelser om den nye ordning i øjeblikket på grund af afmatningen i fragtraterne.

Kinas toplångiver til shipping: Svært med udenlandsk udlån

Kinas eksportvækst skuffer fælt i november

Bimco: Kina skal bruge mere jernmalm i 2013 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs