ShippingWatch

Bimco: Kina skal bruge mere jernmalm i 2013

Kina vil få mere og mere brug for jernmalm til nye infrastrukturprojekter i 2013. Bimco forudser på den baggrund en vækst i den kinesiske efterspørgsel på jernmalm på 7,5 pct i 2013. Det er godt nyt for ejere af større tørlastskibe, vurderer Bimco.

Kinas store infrastrukturprojekter vil kræve en stigende mængde jernmalm i 2013. Bimco forventer 7,5 pct.s vækst i efterspørgslen, der vil komme større tørlastskibe til gode.

"Mens vi går mod 2013, vil jernmalmsbehovet fra verdens største forbruger Kina, sandsynligvis give et solidt skifte i efterspørgslen sammen med kulimporten i Asien. Bimco forudser, at den kinesiske jernmalmseksport vil stige med en rate på 7,5 pct. i 2013 fra 6,4 pct. i 2012 og være drevet af en højere efterspørgsel på stål og omkostningerne på den lavere kvalitet af indenlandsk malm," siger chefanalytiker Peter Sand fra Bimco.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Et hedt tankmarked får tørlast-investorer på banen, siger Maersk Tankers. Eneti sætter vindplan på hold i USA, Clipper Group i kæmpe handel, Ikea dropper container-strategi, og BW Groups Sohmen-Pao forventer grønne forsinkelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs