Thome styrker indisk forretning

Thome Ship Management har indgået et joint venture med Doehle Danautic i Indien for at få fat i mere indisk forretning igennem en udvidelse af indiske søfolk til tank-, tørlast- og offshore- flåder.

Omkring ti procent af ship management selskabet Thomes ansatte søfolk er fra Indien og Sri Lanka. Thome driver en flåde på mere end 300 skibe, og med et nyt joint venture med det indiske Doehle Danautic håber Thome at få endnu flere indere ansat i selskabet.

"Det betyder, at Thome nu vil have en meget stærkere platform for at udvide vores globale services som et supplement til vores eksisterende netværk af Thome-kontorer i verden. Jeg tror fuldt og fast på, at det viser gruppens engagement i at styrke vores forbindelser med Indien yderligere, et land med en stor søfartstradition og et, som konstant uddanner nogle af verdens bedste søfolk," siger Carsten Ostenfeldt, adm. direktør i Thome Ship Management i en pressemeddelelse.

Hovedfokus for Thome er at få adgang til flere søfolk specialiseret i tank- og tørlast, og på sigt vil selskabet også gerne udvide sin gruppe af ansatte i offshoresegmentet.

Thome har for nylig luftet ideen om at åbne kontor i København og har også for nylig åbnet et ship agency kontor i Thailand. Thome vurderer, det er for dyrt at udvide i Singapore, hvor Ship Management selskabet har hjemme.

Singapore-netværkeren

Thome: Singapore er for dyr til ekspansion

Thome åbner ship agency-kontor i Thailand 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også