ShippingWatch

Thome åbner ship agency-kontor i Thailand

1. december åbnede Thome Group nyt Ship Agency-kontor i Thailand. Det er det første oversøiske Ship Agency-kontor for Singapore's store ship management-selskab.

Foto: Hapag-Lloyd

Thome har åbnet kontor i Thailand 1. december. Det sker for at udbygge den Singapore-baserede forretning og blive en regional organisation, oplyser selskabet.

Thome har allerede et ship management kontor i Thailand, hvor der er blevet drevet forretning i tre år, men nu vil selskabet også fokusere på ship agency.

"Jeg er glad for at annoncere åbningen af vores første oversøiske ship agency kontor. Vi tror på højkvalitets agency service, som den slags vi har tilbudt i Singapore i mange år, og som er et betydeligt supplement til vores ship mangement service. Redere med skibe, der kommer til de store havne i Thailand, kan nu bruge Thome Agencys ydelser med høj kvalitet og lave omkostninger, og jeg tror, at vores agency-forretning vil vokse endnu mere og blive en stærk del af grundstenene i vores aktiviteter i Asien og længere væk," siger Claes Eek Thorstensen, Thome Group President, i en meddelse fra selskabet.

Thome overvejer at åbne afdeling i København

Thome: Konsolideringen kommer i 2013

Stærkere alliancer på vej i shipmanagement 

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs