ShippingWatch

Torm vil indkalde til generalforsamling i december

Torm vil indkalde til en ekstraordinær generalforsamling i løbet af december. Det fremgår af en meddelelse, rederiet har udsendt i forbindelse med offentliggørelsen af et prospekt for den forhøjelse af aktiekapitalen, der er en del af selskabets restruktureringsplan.

Som en del af restruktureringsplanen for Torm, har selskabet fredag offentliggjort noteringsprospektet for aktier til en samlet værdi af 6,55 mio. kr. De vil blive optaget til handel og notering 10. december, og selskabet vil indkalde til en ekstraordinær generalforsamling i løbet af december. Det fremgår af en fondsbørsmeddelelse fra Torm.

"Torm foretager ikke noget udbud af værdipapirer til salg eller tegning, og der udstedes ikke yderligere aktier i TORM i forbindelse med offentliggørelsen af noteringsprospektet.  Selskabets aktiekapital udgør nominelt DKK 7.280.000 fordelt på totalt 728.000.000 aktier à DKK 0,01. Alle aktier er udstedt og fuldt indbetalt," hedder det i meddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Höegh Autoliners går med i klimakoalition

Det norske bilrederi Höegh Autoliners indtræder i klima-alliancen First Movers Coalition, der også tæller Maersk, som ”frontløbere på bæredygtighedsområdet i deres sektor”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs