ShippingWatch

Kølig modtagelse af Torms ledelse

Som ventet overtager banker og samarbejdspartnere kontrollen med Torm. Grækerne er ude, og om få uger skal rederiets nye ejere, bankerne, sætte deres eget hold i den videre drift af Torm.

Hvis Torm-aktionærernes taknemmelighed eller tak til rederiets bestyrelsesformand N.E. Nielsen og resten af bestyrelsen kunne måles på bifaldet fra tilhørerpladserne i Falkoner Centret i København, var der ingen. Hverken taknemmelighed, tak eller bifald, men markant stilhed, hvadenten N.E. Nielsen bevægede sig hen til talerstolen eller tilbage til sin plads for at gennemgå nye negative tal i Torms 2011-regnskab, gennemgå bestyrelsens beretning eller svare på kritiske spørgsmål. Særligt det sidste var der mange af blandt flere aktionærer på mandagens generalforsamling, der gav bestyrelsen bemyndigelse til inden for fire uger at gøre den betingede principaftale med sine banker og væsentlig ejere af indchartret tonnage ubetinget.

Herefter bliver det, som N.E. Nielsen svarede direkte adspurgt fra en aktionær, op til den nye ejerkreds at sætte et nyt hold. Torms nuværende bestyrelse vil ifølge N.E. Nielsen stille deres mandater til rådighed. Torm har en gæld på 1,9 mia. USD, som bankerne reelt kan kræve indfriet, når de ønsker det.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Nu er det produkttankrederier som Torm, Norden og Odfjells tur til at holde indtjeningsfest. Maersks topchef, Søren Skou, må derimod forsvare rederiets lave skattebetaling, mens DFDS er lun på flere opkøb i logistik og har pengene til det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs