ShippingWatch

Transatlantic tror på østeuropæisk vækst

Det svenske rederi Transatlantic, som ikke viser prangende finansielle resultater, har kortlagt nye markeder for sig selv og sine konkurrenter. Olie, minedrift, reefer og Afrika er nogle af de nye potentialer.

Transatlantic har forsøgt at vende en negativ udvikling til det bedre, og det er så småt begyndt at gå den rigtige vej, i hvert fald indikerede regnskabet for tredje kvartal i 2012, at det går bedre end året før.

For at gøre Transatlantic stærkere, har rederiet undersøgt, hvilke forretningsområder, der er interessante, ud over hovedfokus, som ligger på at være den foretrukne partner i shipping- og logistik i Østersøen. Det er nye forretningsområder, som man kan forestille sig, at konkurrenter som Blue Water Shipping og det norske Tschudi Group også kunne være interesseret i.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

I alt 12 skibe er sejlet fra Ukraine lastet med korn

I alt er 12 tørlastskibe lastet med Ukrainsk korn til eksport sejlet fra det krigshærgede land siden mandag sidste uge, hvor det første skib efter en aftale mellem Rusland og Ukraine fik lov til at forlade havnen i Odesa.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs