ShippingWatch

Transatlantic ansætter Kim H. Sørensens efterfølger

Heléne Mellquist tager over som adm. direktør for Transatlantics Industrial Shipping-division, efter den tidligere direktør, Kim H. Sørensen, der skal være ny adm. direktør i Blue Water Shipping.

To uger efter det blev offentliggjort, at Kim H. Sørensen skulle forlade Transatlantic og overtage den højeste chefstilling i Blue Water Shipping, har Transatlantic fundet hans efterfølger. Det bliver Heléne Mellquist, der siden starten af 2012 har arbejdet i Transatlantic, der overtager stillingen som adm. direktør for Industrial Shipping-divisionen.

"Transatlantics Industrial Shipping-division er midt i en omstruktureringsproces, der går efter at forbedre rentabiliteten betydeligt for divisionen gennem markedsandelsstigninger om omstrukturering af omkostningerne. Heléne har været en central del af skabelsen af denne strategi og gennemførselsplan. Vi er meget begejstrede for Helénes overtagelse af det generelle ansvar for Industrial Shipping-divisionen, der sikrer kontinuitet i at udføre denne strategi," udtaler Henning E. Jensen, adm. direktør for Transatlantic.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs