ShippingWatch

Transatlantic-chef vil vende rederiet til positiv vækst

Den nye adm. direktør for industrial shipping i Transatlantic Hélené Mellquist vil vende den negative spiral i Transatlantic til en overskudsgivende forretning. Den tidligere Volvo-forretningskvinde ser øget salg og beskæring af omkostningerne som vejen frem.

Göteborg-rederiet Transatlantic indsatte først i oktober Hélené Mellquist som ny adm. direktør for deres industrial shipping del som afløser for Kim Sørensen, der kort var inde og vende i Transatlantic, inden han overtog som adm. direktør i Blue Water Shipping. Hélené Mellquist, der også fungerer som finansdirektør for hele Transatlantic, vil få nok at gøre, da Transatlantic ikke har set den bedste finansielle udvikling i de seneste år – blandt andet har datterselskabet Viking Supply Ships, som ligger i Danmark, afleveret et skuffende regnskab i andet kvartal i år. Det er de grundlæggende forhold, der er baggrunden for Hélené Mellquists største udfordring i sit nye job:

”At vende tabs-trenden i Transatlantic og gøre rederiet profitabelt igen,” siger hun til ShippingWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs