Transatlantic-chef vil vende rederiet til positiv vækst

Den nye adm. direktør for industrial shipping i Transatlantic Hélené Mellquist vil vende den negative spiral i Transatlantic til en overskudsgivende forretning. Den tidligere Volvo-forretningskvinde ser øget salg og beskæring af omkostningerne som vejen frem.

Göteborg-rederiet Transatlantic indsatte først i oktober Hélené Mellquist som ny adm. direktør for deres industrial shipping del som afløser for Kim Sørensen, der kort var inde og vende i Transatlantic, inden han overtog som adm. direktør i Blue Water Shipping. Hélené Mellquist, der også fungerer som finansdirektør for hele Transatlantic, vil få nok at gøre, da Transatlantic ikke har set den bedste finansielle udvikling i de seneste år – blandt andet har datterselskabet Viking Supply Ships, som ligger i Danmark, afleveret et skuffende regnskab i andet kvartal i år. Det er de grundlæggende forhold, der er baggrunden for Hélené Mellquists største udfordring i sit nye job:

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også