ShippingWatch

Swire Blue Ocean-stifter er vedholden optimist

Det har krævet vedholdenhed og trodsig optimisme for stifteren af Swire Blue Ocean at skabe vindmøllerederiet Swire Blue Ocean. Og det er kvaliteter, som Lars Blicher netop besidder, siger hans kollega Rikke V. Stoltz til ShippingWatch.

Stifteren af det selskab, der i dag er blevet til Swire Blue Ocean, som driver verdens største vindmølleskib og har et til på vej, foretrækker at fortælle om selskabet frem for sig selv. Når man taler med ham, drejer det sig om selskabet, hvordan det står nu, og hvordan det vil klare sig i fremtiden. Men selskabet var ikke nået til, hvor det er i dag, hvis Lars Blicher ikke besad en række vigtige karaktertræk. Det mener hans partner Rikke V. Stoltz. 

"Lars tager ikke modgang til sig, og det er derfor, han har kunne skabe det her. Han startede jo alene, og selvom tingene til tider har gået dårligt, og det har været hårdt, har vi aldrig nogensinde skændtes, og det tror jeg, de færreste vil kunne sige, efter de har arbejdet sammen hver dag i tre år," siger Rikke V. Stoltz.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Höegh Autoliners går med i klimakoalition

Det norske bilrederi Höegh Autoliners indtræder i klima-alliancen First Movers Coalition, der også tæller Maersk, som ”frontløbere på bæredygtighedsområdet i deres sektor”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs