ShippingWatch

KG-fond: 2013 bliver udfordrende

Den tyske KG-fond Lloyd Fonds har tabt penge i 2012 og forudser, at 2013 bliver et vanskeligt år for KG-fonde, skriver Lloyd's List.

Foto: Colourbox

KG-fonden Lloyd Fonds' regnskab viser et tab på 1,9 mio. euro i årets første tre kvartaler, og udfordringerne i regnskabet giver forudanelser om, at 2013 også bliver et hårdt år, skriver Lloyd's List.

"Det siger sig selv, at markederne også vil være udfordrende i 2013," siger adm. direktør i Lloyd Fonds Torsten Teichert, der tror at selskabet kan klare sig igennem, da dets driftsresultat har formået at fortsætte positivt i 2012.

Lloyd Fonds er bare en af de KG-fonde, som shippingkrisen har sparket til siden 2009. I år har Lloyd Fonds fyret 20 pct. af medarbejderne for at spare penge. Alligevel tror fonden på, at det er muligt at vokse også i fondens andet forretningsområde - fast ejendom.

"Vi stræber efter en vækst i fast ejendom og i shippingsegmentet i løbet af næste år," siger Torsten Teichert ifølge LLoyd's List.

Analyse: 2 ud af 3 tyske containerskibe er i problemer

Stærkere alliancer på vej i shipmanagement

KG-krise kan splitte tysk shippingsektor  

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende faciliteter til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs