ShippingWatch

Forsker: Krise-knusere er fleksible tilpassere

En krise-knuser er en veldreven virksomhed, der formår at tilpasse sig til den tilstand, selskabets marked er i. Det skriver lektor og Ph.D fra CBS, Henrik Sornn-Friese i en klumme til ShippingWatch, der afslutter temaet om krise-knusere.

En krise-knuser er en veldreven virksomhed. Så meget siger sig selv, men det er knap så nemt at pege på, hvordan man sørger for at være en veldreven virksomhed i alle forskellige typer markeder. Derfor er en krise-knuser et selskab, der formår at tilpasse sig til de nuværende markedsforhold.

"Den virksomhed, der klarer sig igennem en krise med muligheden for at komme styrket ud på den anden side, er fleksibel og kan tilpasse sit produktionsapparat til skiftende markedsforhold. En kriseknuser har desuden en sund finansiel eksponering med et fornuftigt forhold mellem gæld og egenkapital," skriver lektor og Ph.D. fra CBS, Henrik Sornn-Friese i en klumme til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

I alt 12 skibe er sejlet fra Ukraine lastet med korn

I alt er 12 tørlastskibe lastet med Ukrainsk korn til eksport sejlet fra det krigshærgede land siden mandag sidste uge, hvor det første skib efter en aftale mellem Rusland og Ukraine fik lov til at forlade havnen i Odesa.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs