ShippingWatch

Otto Danielsen-ejer: Ikke mere at hente i Danmark

Norske Tschudi Shipping Company AS, der ejer det oprindeligt danske rederi Otto Danielsen, har ikke yderligere interesse i Danmark. Markedet er for modent, siger adm. direktør Jon Edvard Sundnes til ShippingWatch.

Tschudi Shipping Company købte i 2005 rederiet Otto Danielsen, der fortsat ligger i Danmark. Rederiet er siden blevet en del af den norske forretning og står især for styring af container- og multipurposeaktiviteter, som Tschudi Shipping Company er stærkt tilfredse med. Men det danske opkøb bliver fortsat en ener i Tschudi Shipping Company.

"Vores grund til at investere i Otto Danielsen var, at vi ønskede at knytte os til noget bestemt kompetence. Det kan godt ske, at vi finder en tilsvarende grund til at investere i Danmark i fremtiden. En anden grund til at øge tilstedeværelsen i et land eller en region er, at vi ser gode vækstmuligheder i landet. Men i dagens økonomiske klima ser vi ikke nogle specielle vækstmarkeder i Danmark fra vores ståsted og i vores virksomhedsområder," siger adm. direktør Jon Edvard Sundnes fra Tschudi Shipping Group.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Höegh Autoliners går med i klimakoalition

Det norske bilrederi Höegh Autoliners indtræder i klima-alliancen First Movers Coalition, der også tæller Maersk, som ”frontløbere på bæredygtighedsområdet i deres sektor”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs