ShippingWatch

Otto Danielsen-ejer: Ikke mere at hente i Danmark

Norske Tschudi Shipping Company AS, der ejer det oprindeligt danske rederi Otto Danielsen, har ikke yderligere interesse i Danmark. Markedet er for modent, siger adm. direktør Jon Edvard Sundnes til ShippingWatch.

Tschudi Shipping Company købte i 2005 rederiet Otto Danielsen, der fortsat ligger i Danmark. Rederiet er siden blevet en del af den norske forretning og står især for styring af container- og multipurposeaktiviteter, som Tschudi Shipping Company er stærkt tilfredse med. Men det danske opkøb bliver fortsat en ener i Tschudi Shipping Company.

"Vores grund til at investere i Otto Danielsen var, at vi ønskede at knytte os til noget bestemt kompetence. Det kan godt ske, at vi finder en tilsvarende grund til at investere i Danmark i fremtiden. En anden grund til at øge tilstedeværelsen i et land eller en region er, at vi ser gode vækstmuligheder i landet. Men i dagens økonomiske klima ser vi ikke nogle specielle vækstmarkeder i Danmark fra vores ståsted og i vores virksomhedsområder," siger adm. direktør Jon Edvard Sundnes fra Tschudi Shipping Group.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Efter ti års resultattørke er der igen sorte tal hos Lauritzen. Politiske spændinger i Ukraine mellem Vesten og Rusland øger frygten for nye cyberangreb a la det, der kostede Maersk to mia. kr. Et nyt forslag til EU's udspil om CO2-kvoter til shipping kan føre til endnu en milliard-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs