ShippingWatch

Otto Danielsen venter på bedre tider

Branchens elendige forfatning får rederiet Otto Danielsen til at holde forretningen helt i ro og fokusere på at bidrage til moderselskabet Tschudi Gruppens aktiviteter.

Ingen forestående planer om opkøb eller nye investeringer.  Rederiet Otto Danielsen har sat investeringerne på standby for at sikre sig, at rederiet klarer sig i krisetider. Et nyere forretningsområde i form af shipmanagement udvikler sig langsomt, men generelt handler det bare om at holde forretningen kørende og være bedst mulig del af samarbejdet med resten af ejeren - det norske Tschudi Gruppens - selskaber. Det fortæller adm. direktør Søren Andersen i Otto Danielsen til ShippingWatch.

”Det er svære tider, ingen tvivl om det. Vi oplever som alle andre en mangel på efterspørgsel og kombineret med kreditkrise og finansiel krise, har det gjort, at en del af vores kunder har haft svært ved at implementere de forskellige projekter, de har sat gang i, og andre kunder har ikke kunnet få finansieret deres projekter,” siger Søren Andersen og fortsætter:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs