ShippingWatch

Otto Danielsen vil drive bankernes skibe

Det norskejede rederi Otto Danielsen forventer i fremtiden at komme til at arbejde mere for bankerne med at drive nødlidende rederiers skibe. Otto Danielsen forventer flere opgaver både i Tyskland og Danmark.

Rederiernes krise i Danmark, hele Europa og især i Tyskland, hvor et stigende antal KG-fonde kæmper med at finansiere deres skibsdrift, kan blive et voksende forretningsområde for det mindre danske rederi Otto Danielsen. Otto Danielsen er en del af den norske Tschudi Gruppe, som i sit selskab i Estland har haft en del opgaver allerede med teknisk bistand og managementarbejde for banker, der har overtaget skibe fra rederier, hvor økonomien er kollapset.

”Vi har også i Danmark haft projekter for en bank, som var i besiddelse af to skibe, som var nødlidende. Vi drev skibene for banken i en periode og sørgede for, at skibene sejlede, som de altid havde gjort. Det er en del af forretningen, vi stadigvæk fokuserer på, og vi kunne godt forestille os flere af den slags opgaver,” siger Søren Andersen, der er adm. direktør i Otto Danielsen til ShippingWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs