ShippingWatch

Maersk Tankers frasælger hele Handygas-flåden

Maersk Tankers frasælger rederiets 11 Handygas-skibe til Navigator Gas ejet af Wilbur Ross og er derved ude af Handygas-segmentet. Det vil give selskabet mulighed for at fokusere på færre segmenter og frigive kapital til fremtidige investeringer, siger Maersk Tankers.

Navigator Gas har opkøbt Maersk Tankers' Handygas-flåde af 11 fartøjer. Det gør forretningen mere overskuelig og giver kapital til fremtidige investeringer, lyder det fra Maersk Tankers.

"Navigator Gas præsenterede os med et fantastisk forretningsforslag, der støtter vores mål om at simplificere og frigive kapital til fremtidige investeringer. Navigator Gas er en erfaren og velrenommeret spiller, og jeg er overbevist om, at de vil levere den samme førsteklasses service til vores kunder, som vi har gjort," udtaler adm. direktør i Maersk Tankers, Hanne B. Sørensen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Höegh Autoliners går med i klimakoalition

Det norske bilrederi Höegh Autoliners indtræder i klima-alliancen First Movers Coalition, der også tæller Maersk, som ”frontløbere på bæredygtighedsområdet i deres sektor”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs