ShippingWatch

Medie: Wilbur Ross overtager aktiemajoritet i LPG-rederi

Wilbur Ross har gennem investeringsselskabet WL Ross & Co købt 4,4 mio. aktier i Navigator Gas, der tidligere var ejet af den krakkede bank-gigant Lehman Brothers. Det skriver Tradewinds.

Foto: Hyundai Merchant Marine

WL Ross Co har gennemført købet af 4,4 mio. aktier det engelske LPG-rederi Navigator Gas fra det krakkede Lehman Brothers, efter en konkursdommer har godkendt transaktionen. Aktieandelen er ifølge Tradewinds på omkring 34 pct., og WL Ross bliver majoritetsaktionær i rederiet med omkring 61 pct..

"Dette var en fair transaktion for alle parter. Det letter også selskabet for usikkerheden omkring, hvad der ville ske med aktierne ejet af Lehman, der tidligere var den største enkeltblok af Navigator-aktier. Vi støtter fuldt op om ledelsen og ser frem til at hjælpe dem med fortsat at bygge selskabet til gavn for alle aktionærer," siger Wilbur Ross i en meddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs