ShippingWatch

Analytikere: Gode takter er ikke nok til at forbedre tank

Færre leveringer og øget scrapping i tankflåden giver ejerne en tiltrængt mundfuld luft, men det er ikke nok til at rette op på den fundamentale ubalance i forholdet mellem udbud og efterspørgsel i tankmarkedet. Det skriver McQuilling Services.

Selvom der har været færre leveringer af tankskibe og større scrapping end ventet, er det ikke nok til at gøre tankmarkedet sundt. Det skriver shipping-analytikerne McQuilling Services i en analyse.

"En mundfuld frisk luft har været de færre end forventede leveringer i år. År til dato har andelen af slippage (udskydning af leverancer, red.) været på omkring 20 pct., meget højere end det traditionelle niveau på omkring fem pct. Det er blevet påvirket af, at skibsejere har brugt mange forskellige metoder til at sænke leveringer. Taktikkerne inkluderer direkte aflysninger, dropning af optioner, at tage leverance af skibe i anden klasse eller forsinkelse af inspektioner," skriver McQuilling Services.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende terminaler til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs