ShippingWatch

Regeringen vil udskyde havvindmølleparker

Færdiggørelsen af de to havvindmølleparker Horns Rev og Kriegers Flak i Nord- og Østersøen skal udskydes med et år, fremgår det af regeringens oplæg til en ny støtteordning. Det skriver Ingeniøren.

Foto: Simon Dawson

Regeringen lægger nu op til at udskyde to havvindmølleparker i et år for at få råd til at satse på solceller, uden at prisen stiger for elkunderne. Det skriver Ingeniøren på baggrund af et oplæg fra regeringen til en ny støtteordning.

Det drejer sig om parkerne Horns Rev på 400 MW (MegaWatt) i Nordsøen og den større park Kriegers Flak i Østersøen. Vindmølleparkerne vil nu først komme i drift i 2018 i stedet for 2017 som oprindeligt planlagt. Selvom indvielsen af parkerne rykkes med et år, forsikrer regeringen dog om, at parkerne stadig skal være fuldt udbygget i 2020.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

En bestemt dag i 2016 kan blive afgørende i Dan-Bunkering-sagen, pres på verdens forsyningkæder får store import-virksomheder til at lede efter alternativer, topchefer ser opsving fortsætte ind i 20'erne, fem Maersk-officerer suspendet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs