ShippingWatch

Meningsmåling: Skibes driftsomkostninger stiger

Omkostningerne relateret til at drive et skib vil stige med tre pct. i både 2012 og 2013, fremgår det af en meningsmåling lavet af det internationale revisor- og konsulentselskab Moore Stephens. Det er primært smøremidler og mandskabsomkostninger, der vil stige, mener deltagerne.

Foto: Hyundai Merchant Marine

En stigning på tre procent om året i omkostningerne ved at drive et skib i både 2012 og 2013. Det er, hvad deltagerne, i en meningsmåling foretaget af det internationale revisor- og konsulentselskab Moore Stephens, forventer at se. Det er omkostningerne ved smøremidler og mandskab, der vil drive stigningen, mener svarpersonerne.

"Endnu en gang forventes smøringsolie og besætningsudgifter at stige mest markant, og det var betænkeligheder med hensyn til disse, der dominerede  bemærkningerne fra respondenterne i undersøgelsen. På grund af forventede stigninger i prisen på olie, og ikrafttræden næste år af Maritime Labor Convention 2006, ville det være en overraskelse, hvis det samme ikke var tilfældet for næste års undersøgelse," siger partner i Moore Stepgens Richard Greiner.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs