ShippingWatch

MSC sætter stopper for nybygninger

Maersk Line-konkurrenten MSC sætte nybygningsaktiviten i bero, indtil det ser bedre ud for verdensøkonomien. Samtidig kritiserer vicedirektøren for det schweiziske rederi sine konkurrenter for at være frembrusende i et marked, der burde mane til forsigtighed, skriver Lloyd's List.

Foto: APM Terminals

Vicepræsident Diego Aponte i MSC er træt af sine konkurrenter. Rederiet melder selv ud, at man vil være tilbageholdende med nybygninger, indtil der er bedring på vej for shippingbranchen, men det er ikke sådan mange konkurrenter opfører sig, udtaler Diego Aponte med henvisning til de rederier, der fortsat sætter ekstra skibe ind på Asien-Europa-ruterne. Det skriver Lloyd's List.

"Denne uansvarlige opførsel har presset priserne ned og sætter vores industri i en urentabel situation. Det burde være klart for alle nu, at markedet fra Fjernøsten til Europa er i nulvækst," siger Diego Aponte ifølge Lloyd's List.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs