ShippingWatch

Shippingrådgiver: Oftest de simple ting der skal ændres

Det er ofte helt basale ting, der skal rettes op på, når rederierne får besøg af Mia Verniere fra Ponte. Hun gennemgår rederiers skibe og får dem til at leve op til standarder og certificeringer. Det er ofte rapportering af 'near-miss'-tilfælde, der kan forbedres, siger hun i et interview med ShippingWatch.

Gennem sit selskab Ponte rådgiver Mia Verniere rederier, når de skal have en ny certificering inden for sikkerhed, kvalitet, miljø eller andre områder. I arbejdet oplever hun, at det tit er små og simple ændringer, der skal til, for at kunne give skibet en højere certificering eller standard, eller når hun er ude og lave kontroller ombord på skibe og kontorer. Det drejer sig ofte om 'near-miss'-rapportering.

"Jeg ser tit, at der er rigtig godt fokus på sikkerhed med hensyn til de store opgaver. Man ved godt, at der skal være beskyttelse, tjeklister og arbejdstilladelser og så videre. Til gengæld kan jeg en gang imellem undre mig over nogle helt simple mangler. Nogle steder rapporterer man eksempelvis slet ikke et 'near-miss' - det er en klassisker, der ofte går igen," siger Mia Verniere til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende terminaler til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs