ShippingWatch

Rederne henter miljøekspert fra DTU

Hans Otto Kristensen, civilingeniør og adjungeret professor, rykker til Danmarks Rederiforening med henblik på at styrke foreningens deltagelse i forsknings- og innovationsprojekter.

Foto: SHELL

Danmarks Rederiforening har ansat Hans Otto Holmegaard Kristensen i Nautisk Afdeling pr. 1. december 2012. Det oplyser foreningen.

Hans Otto Kristensen er en velkendt og erfaren person, som har været tilknyttet Det Blå Danmark i en årrække. Indtil 1. december vil han således fortsat være på Danmarks Tekniske Universitet, hvor han har undervist i skibsbygning og skibs­konstruktion og i øvrigt har medvirket til en større tilgang til uddannelsen som skibsingeniør. Han har endvidere været projektleder hos FORCE i Lyngby og har også arbejdet for Søværnets Materielkommando, hvor han var med til at designe nogle af søværnets nye skibe.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende terminaler til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs