ShippingWatch

Officerer er enige i vækstteam-fokus på management

Mere teknisk drift og management af skibe til Danmark og vigtigheden af efteruddannelse samt gennemgang af de nuværende officersuddannelser. Det var de tre emner, som Søfartens Ledere brugte deres taletid på ved dialogmødet for vækstteamets rapport torsdag.

Søfartens Ledere er positivt stemt over for vækstteamets anbefaling af at få teknisk drift og management af udenlandske skibe til Danmark. Og så er efteruddannelse af officerer og en gennemgang af officersuddannelserne også gode ideer, mener de. Det sagde Søfartens Ledere ved et dialogmøde omkring vækstteamets rapport torsdag.

"At forsøge at tiltrække teknisk drift og management af udenlandske skibe og rederier til Danmark er en god ide. Det synes vi, eftersom det er det, vi arbejder med ude på skibene, og når vores medlemmer går i land, går de ind i blandt andet de områder. Vi vil gerne medvirke til at kigge på, hvilke initiativer, der kan fremme operation og teknisk management som landbaseret virksomhed i Danmark," siger Fritz Ganzhorn, direktør i Søfartens Ledere, til ShippingWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs