ShippingWatch

Officerer er enige i vækstteam-fokus på management

Mere teknisk drift og management af skibe til Danmark og vigtigheden af efteruddannelse samt gennemgang af de nuværende officersuddannelser. Det var de tre emner, som Søfartens Ledere brugte deres taletid på ved dialogmødet for vækstteamets rapport torsdag.

Søfartens Ledere er positivt stemt over for vækstteamets anbefaling af at få teknisk drift og management af udenlandske skibe til Danmark. Og så er efteruddannelse af officerer og en gennemgang af officersuddannelserne også gode ideer, mener de. Det sagde Søfartens Ledere ved et dialogmøde omkring vækstteamets rapport torsdag.

"At forsøge at tiltrække teknisk drift og management af udenlandske skibe og rederier til Danmark er en god ide. Det synes vi, eftersom det er det, vi arbejder med ude på skibene, og når vores medlemmer går i land, går de ind i blandt andet de områder. Vi vil gerne medvirke til at kigge på, hvilke initiativer, der kan fremme operation og teknisk management som landbaseret virksomhed i Danmark," siger Fritz Ganzhorn, direktør i Søfartens Ledere, til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs