ShippingWatch

Maskinmestre til vækstteam: Husk erhvervsuddannelser

Det er vigtigt, at man husker de produktionsrettede og de maritime uddannelser, og at offshore både ses som havvindmøller men også olie og gas. Det siger Maskinmestrenes Forening efter dialogmødet torsdag om vækstteamets rapport.

Maskinmestrenes Forening er generelt rigtig godt tilfredse med vækstteamets anbefalinger og arbejde, men der er nogle pointer, der skal huskes i det fremadrettede arbejde. Det siger formand i Maskinmestrenes Forening, Per Jørgensen, til ShippingWatch.

"Vores indlæg gik på, at vi er enige i, at der skal ske en samlet indsats med forskning, udvikling og innovation. Men at der ikke kun skal investeres i universitetsbyggerier, samtidig med, at man sparer på produktionsrettede og maritime uddannelser som maskinmestre. Forskning skal også betragtes lidt forretningsmæssigt. Man kan jo godt forestille sig, at man købte noget forskning ude i den store verden og så brugte pengene på innovation, så man får omsat viden til produktion," siger Per Jørgensen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs