ShippingWatch

Vækst i syne for leverandørmarkeds eksport til Tyskland

De danske leverandører har store muligheder på det tyske marked, fortæller lederen af handelsafdelingen på generalkonsulatet i Hamborg. De danske virksomheder, der formår at have klimafokus og arbejder bredt sammen, vil stå stærkest.

Foto: Hapag-Lloyd

Udviklingen i Hamborg Havn og generelt i den tyske skibsfart kan komme danske leverandører til den maritime industri til gode, hvis de giver sig i kast med det tyske marked. Generalkonsul og leder af handelsafdelingen på generalkonsulatet i Hamborg, Claus Hermansen, siger til ShippingWatch, at der er nyt potentiale på det tyske marked.

"Vi ser markedet som ganske interessant. Der er opstået nye muligheder i snitfladen mellem marinesegmentet og offshore. Nu handler skibsfarten her ikke bare om produktion og logistik, nu er det også offshore og vind, som værfterne arbejder med og har brug for leverandører til," siger Claus Hermansen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs