ShippingWatch

Underleverandør hitter på brændstofbesparende produkter

Underleverandøren Gertsen & Olufsen har stor succes med salg af især deres vibrationskompensatorer. Salget går godt, fordi produkterne er med til at spare på rederiernes brændstofbudget.

Foto: Øyvind Hagen/Statoil

Gertsen & Olufsen klarer sig godt i en tid, hvor mange underleverandører kun lige formår at få det til at hænge sammen. På 10 år er omsætningen i Gertsen & Olufsens afdeling for vibrationskompensatorer steget fra 5 mio. kr. til 40 mio. kr. Der er også vækst i andre dele af virksomheden, som udover kompensatorerne, der kan mindske skibets rystelser, blandt andet sælger systemer til rensning af ballastvand. Vækstmålet er budgetteret til 20 pct. for det forskudte regnskabsår 2012/2013. To måneder inde i regnskabsåret er 90 pct. af målet nået, fortæller Gertsen & Olufsen til ShipppingWatch på SMM-messen i Hamborg.

Ifølge Jens Ulrik Nielsen, Sales and Product Director for Vibration Compensator-afdelingen hos Gertsen & Olufsen, skyldes omsætningsvæksten og den stigende efterspørgsel til virksomheden tre ting: kinesisk nybyggeri, slow steaming og ændringer i nybygningerne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs